Ontbijtbrand is een initiatief van de “Vriendenkring Brandweer Brecht & St. Job”.

De bijhorende foto’s zijn louter ter illustratie en geven een beeld van de inhoud. Niettegenstaande kan het geleverde pakket lichtjes afwijken van deze foto’s, maar zal de inhoud van de Pompier, de Sergeant en de Kolonel zeker gerespecteerd worden zoals deze vermeldt staat op de productpagina.

Onze brandweermannen en brandweervrouwen zullen hun uiterste best doen om binnen het gevraagde tijdsblok uw ontbijtmand(en) te leveren, maar lichte afwijkingen hierin kunnen mogelijk zijn. We hopen dat we niet opgeroepen worden voor een brand of ongeval zodat we de leveringen op een vlotte wijze kunnen laten verlopen.

Bestellingen kunnen enkel via deze website doorgegeven en betaald worden.

We stellen alles in het werk om de ganse voorbereiding alsook de levering of afhaling “Corona-Veilig” te laten verlopen. Vandaar dat we enkel online betaling aanvaarden via deze website, zodat er bij de levering of afhaling geen direct contact nodig is. Onze ploegen werken in teams van maximum 10 personen, houden voldoende afstand, dragen tevens hygiënische handschoen en mondmaskers.

De dozen worden met de meeste zorg voorbereidt en de verse producten worden slechts enkele uren op voorhand toegevoegd, om de versheid te garanderen worden ze koel bewaard tot ze geleverd worden.

We hopen dat we veel tevreden klanten hebben en er een jaarlijks evenement van kunnen maken.

Alvast bedankt voor je steun aan de Brandweer van Brecht & St Job!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen